Adri és Imi

"Anett volt a legjobb választás az esküvőre mivel nemcsak mint fotós, de mint gyakorlott esküvőre-járó nagyon sokat segített nekünk a nap folyamán. A készülődés során folyamatosan kapcsolatban voltunk, hogy közösen valósítsuk meg az elképzeléseket. A jegyes és esküvői fotózás nagyon jó hangulatban telt. Ahhoz képest, hogy a helyszínek ismeretlenek voltak számára, nagyon hamar felmérte a terepet és lehetőségeket (akár még át is alakította egy jó kép kedvéért).
A fotók kiemelkedően jól sikerültek, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk nemcsak a fotókra, de Anett személyére is. Kedves és közvetlen volt mindenkivel, végig ott volt, és ami meglepő sokszor láthatatlanul volt jelen.
Minden fontos pillanat meg lett örökítve kiegészítve az élet apró örömeivel, mozzanataival. A fotók színvilága, stílusa minőségi lett és a képbeállítások kreatívak voltak. 

Ha újraválasztanunk kellene, ismét őt választanánk fotósunknak. "
Szerencsénkre Adri és Imi esküvője október hónap legszebb szombatjára esett :) A különleges és romantikus helyszín és a vidám násznép csodálatos hangulatot teremtett ehhez a különleges naphoz.
2017. október 7. | Helyszín: Kakucs, Deák Udvarház | DJ: Kovács Viktor, Dj Pikszy
Adriék jegyes fotózását festői környezetben ejtettük meg. Hatalmas szélben :)
Vissza az elejére