Kitti és Péter

"Anettel az esküvő kiállításon találkoztunk. Addigra már sok fotóstól kaptunk ajánlatot és tudtuk, hogy milyen fotóst és milyen csomagot szeretnénk, ezért azonnal szerződést kötöttünk, ami utólag is a legjobb döntésnek bizonyult. A jegyesfotózást a cseresznyevirágzás idejére szerettük volna, amihez szerencsére Anett nagyon rugalmasan viszonyult, hiszen nem tudhattuk előre, hogy mikor lesz a legszebb. Ráadásul a helyszínt is neki köszönhetjük. Így sikerült amit megálmodtunk :) A nagy napon egész nap rendelkezésünkre állt, segített ahol tudott és minden helyzetből kihozta a legjobbat :) A kreatív fotózás kicsit kalandosra sikerült, mert az esküvő napján elhagytuk a jegygyűrűket és fotózás helyett gyűrűt kerestünk. Emiatt nagyon csalódottak voltunk, de Anett gondolkodás nélkül visszajött két nappal később a helyszínre és bepótoltuk a kreatív fotózást. Azt hiszem a képek magukért beszélnek, mindegyiket imádjuk és Anettet csakis ajánlani tudjuk. :) " 
Kitti és Péter napja végül nem csak elképesztően érzelmesre, de kalandosra is sikerült, egy szerencsés véget érő jegygyűrű elvesztéses stressz-faktorral. A gyűrűk keresésével elvesztett időt bepótlandó, egy hirtelen kreatív fotózást tartottunk, ami valóban kreatívra kerekedett :) Visszatérve egy percre az érzelmekre, Kittiék áldozatos munkája meghálálta magát, és olyan szépséges szertartást hallottam azon a napon, amilyet csak ritkán hallhat az ember.
2017. július 8. | Helyszín: Tihany, Tihanyi Apátság, Balatonfüred, Bella Étterem | DJ: RHS Dj Team | Szertartásvezető: Sipos Ágnes
A jegyesfotók a cseresznyevirág jegyében teltek, egy apró Gödöllői kitérővel.
Vissza az elejére