Petra és András

"Anett már az esküvőkiállításon meggyőzött minket az igényes, élettel teli képeivel. Felüdülés volt olyan szolgáltatóval találkozni, aki nem tolakodó, nem szavakkal próbálja eladni magát, hanem a munkái beszélnek helyette. Nincsenek beállított pózok és feszengés, minden kép spontán, elkapta a megható és vidám pillanatokat a jegyesfotózáson, majd az esküvőn is. Figyelmessége nem csak a nagy napig tart, folyamatosan kaptunk képeket, amivel megmaradt az izgatott, mámoros esküvő utáni hangulat. Az pedig, hogy az átadáskor még a szép csomagolásra is gondot fordított, és karácsonyra egyedi képeslapot küldött, bizonyítja, hogy tőle a pár nem csak szolgáltatást kap. Mindezek miatt számunkra Anett több, mint egy profi fotós!"
Igazán csodás szeptemberi napra ébredtünk. Többször jártam már itt, és mégis csak most volt igazán elképesztő ez a táj, ezzel a fantasztikus párral és a rengeteg érzelemmel, ami teljessé tette a napot. Igazán szerencsések voltunk, hogy sem eső, sem szél nem akadályozta a lélegzetelállító panorámában megtartott szertartást.
2017. szeptember 9. | Helyszín: Visegrád, Nagyvillám Étterem | Ceremóniamester: Vértes Mihály | DJ: Halász István | Dekoráció: Ancsa virágüzlet Visegrád
Vissza az elejére