FOTÓZÁS

Stelzel-Kecskeméti Anett
Anett vagyok, immáron hetedik éve esküvői fotós. Szeretek egy történet leírója és kifejezője lenni, annak minden apró részletével együtt, hogy később a nézőt éppúgy magával ragadhassa a nap forgataga, mint engem, annak megörökítésekor. Számomra csodálatos ezzel azonosulni.

Rólunk mondták

Rólunk mondták

"Hű, ezek nagyon jó fotók!!!! Nagyon szépek vagytok!!!! Van egy pár, ahol én is elég jól nézek ki, nem volt hiábavaló a sminkes munkája :D Ez a fotós meg szerintem nagyon tehetséges! Úgy megalkotott egy-egy pillanatot, hogy abban minden benne volt! Bőven mehetnének fotókiállításra ezek a képek. Ahogy pl. mama és a te kezed egy képen... Úristen... az egy nagyon erős kép."

—egy örömanya szavai

FILM KÉSZÍTÉS

Kun Niki2018-ban végre létrehozhattam egy saját magam által megálmodott világot, a NiKu FILM világát. A párok, akikkel együtt dolgozom, rám bízzák magukat és hagyják, hogy az én szememen keresztül láthassák esküvőjüket az általam készített filmekben. Szerencsésnek tartom magam, hogy a munkám a szenvedélyem és szeretnék továbbra is ezen az úton haladni előre.

FILM KÉSZÍTÉS

Nagy Sándor
Közel tíz éve foglalkozom esküvői film készítéssel, azóta is töretlen lelkesedéssel és kreativitással örökítem meg a megható pillanatokat, értetek és rólatok. Beszéljenek a munkáim helyettem.